Aydınspor 1923'tü Metincan Ipleri Kopardı

Cem ULUCAN / AYDIN, Devre arasında Aydın'dan ayrılacağını açıklayan 21 yaşındaki Metincan, hakkının yendiğini söyledi, "Takım için elimden geleni yapıyordum. Çok çalışmama

Cem ULUCAN / AYDIN, Devre arasında Aydın'dan ayrılacağını açıklayan 21 yaşındaki Metincan, hakkının yendiğini söyledi, "Takım için elimden geleni yapıyordum. Çok çalışmama rağmen forma şansı da bulamadım. Bana haksızlık ettiler, artık geri dönüşüm yok" dedi.
Türkiye 1'inci Lig takımlarıyla görüşmelere başladığını da açıklayan Metincan, "Hangi takıma gideceğim belli değil. Şu an 15 günlük rapor aldım. Döndüğümde altyapıda idmanlarımı sürdüreceğim. Benim egom yok, idman olduktan sonra her yerde çalışmalarımı sürdürürüm" diye konuştu. Metincan'ın Boluspor ve Giresunspor ile temasta olduğu öğrenildi.
Aydınspor 1923'e geçen sezon Çankırıspor'dan transfer olan Metincan, siyah beyazlı formayı 38 resmi maçta giydi, 8 gol attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: