Aydınspor 1923'ün Kulağı Dışarda

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923, Aydınspor’un 7 yıl önce düşerek Aydınlıları...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923, Aydınspor’un 7 yıl önce düşerek Aydınlıları üzdüğü 2. Lig’e çıkmak için çaba gösterecek.

Siyah-beyazlı ekip yarın sahasında oynayacağı Batman Petrolspor maçını kazanarak, rakipleri Ümraniyespor ve Dardanelspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Siyah-beyazlı ekip bu maçlardan istediği sonuçların geldiği takdirde şampiyonluk sevinci yaşayacak.

Aydınspor 1923’te sakatlıkları devam eden Sinan ve Umut’un durumu maç saatinde belli olacak. Teknik direktör Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Maça odaklandık. Tek düşüncemiz galibiyet. Stada gelen taraftarımızın bizi 90 dakika sabırla desteklemesini istiyoruz”

Reklam
Reklam

BAŞKANDAN CENTİLMENLİK ÇAĞRISI

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı İlhan Günendi de centilmenlik vurgusu yaptı. Günendi, “Futbolcularımız sahaya çıkıp gerekeni yapacaktır. Bizim güvenimiz sonsuz. Taraftarımız da centilmence bizi desteklesin” ifadelerini kullandı. Günendi, futbolculara maç öncesinde ödeme yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Aydınspor 1923-Batman Petrolspor’u Ali Adıgüzel (Mersin),Murat Emin Özşakrak (Mersin), Atilla Ünlü (Kahramanmaraş) üçlüsü yönetecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: