Aydınspor 1923’ün Kulüp Binası Tanıtıldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün yenilenen kulüp binası basın mensuplarına tanıtıldı....

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün yenilenen kulüp binası basın mensuplarına tanıtıldı. Kulübün başkan yardımcılarından Abdurrahim Tikbaş ile başkan Hulisi Akşit, basın mensuplarına yenilenen tesisleri gezdirdi.

Kulüp tesislerinin alt katta bulunan salonunun tesislerden sorumlu yönetici Niyazi Şanlıdağ tarafından yaptırıldığını belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Abdurrahim Tikbaş, kendisine teşekkür ettiklerini ifade etti. Aydınspor 1923’ün muhasebe birimini kulübe getirdiklerini ve futbolcuların odalarında ufak tefek, değişiklikler yaptıklarını kaydeden Tikbaş, kurumsallaşma adına adımlar atmaya çalıştıklarını söyledi. Tikbaş, Aydınspor 1923’ün bundan sonra kulüp binasından yönetileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit ise, kulüp binasında eksiklikler olduğunu ve bu eksiklikleri tamamladıklarını belirtti. Tesislerin yeni görüntüsünü beğendiğini ifade eden Akşit, duvarlara asılan fotoğrafları inceledi.

‘Geçmişini bilmeyen, yarını düşünemez’ diyen Akşit, “Buradaki fotoğraflar, sevinçlerimizi-üzüntülerimizi anlatıyor. Futbolcularımıza nasıl bir camiada oynadıklarını anlatmaya çalıştık” dedi.

Akşit, transfer edilen futbolcuların imza törenlerinin bundan sonra kulüpten yapılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz