Aydınspor Başkanı İstifa Etti

Cem ULUCAN/AYDIN, Başkan adayı arayan siyah beyazlılarda kongre kararının ardından bir süredir maçlara da gelmeyen Özgür Keskin, istifasını sosyal medyadaki hesabından duyurdu.

Cem ULUCAN/AYDIN, Başkan adayı arayan siyah beyazlılarda kongre kararının ardından bir süredir maçlara da gelmeyen Özgür Keskin, istifasını sosyal medyadaki hesabından duyurdu. Son 6 ayda 3'üncü defa kongreye gitmeye hazırlanan kulübe 13 Ağustos'ta başkan olduğunu hatırlatan Özgür Keskin'in açıklaması şöyle:
"Çökmüş durumda olan, lige katılamayacağı konuşulan takımı ayağa kaldırdık. Bu süreçte hakkımda aslı astarı olmayan haberler yapılıp nefatif algı yaratılmaya çalışıldığını gördüm. Randevu alamadığımız yerel yöneticiler takım başarılı olunca reklam için maçlara gelmeye başladı. Bu zihniyetin kulübü yine karanlığa mahkum edeceğine şüphe yok."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz