Aydınspor’da Eski Yöneticiler Eylül Ayında Toplanacak

Sosyal Güvenlik Kurumu’na bulunan borçları nedeniyle eski yöneticilerinin zor günler geçirdiği Aydınspor’un eski yöneticileri, eylül...

Sosyal Güvenlik Kurumu’na bulunan borçları nedeniyle eski yöneticilerinin zor günler geçirdiği Aydınspor’un eski yöneticileri, eylül ayında toplanacak.

SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç ile görüşen Aydınspor’un eski yöneticilerinden bir bölümü, Kaşif Kılıç’ı toplantıya davet etti. Kılıç’ın toplantıya katılmayı kabul ettiği öğrenilirken, toplantının 7-10 Eylül tarihleri arasında yapılmasının planlandığı belirtildi.

SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç’ı Aydınspor’un eski yöneticilerinin bir bölümü ile birlikte ziyaret ettiklerini ifade eden Aydınspor’un eski yöneticilerinden Suat Deniz, “Müdürümüzü 24 Ağustos’ta yapmayı planladığımız toplantıya davet ettik. Kendisi bu teklifimizi olumlu karşıladı. Ancak, 24 Ağustos’ta kendisi izinde olacağı için toplantıyı Eylül ayına erteledik. Toplantıyı 7-10 Eylül tarihleri arasında yapmayı planlıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

TFF’YE DİLEKÇE YAZILDI

Öte yandan yöneticilerin, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)’na Aydınspor’un 2005-2011 yılları arasında TFF’den aldığı yardımların miktarlarını ve kimin hesabına geçtiğini öğrenmek için dilekçe verdiklerini, dilekçenin cevabını bekledikleri öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: