Aygün’den Gazilere Ziyaret

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.Ziyarette konuşan Türkiye...

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, "Sayın Müdürümüz, Gaziler Derneğimizi ziyaret etmeniz bizleri onurlandırdı" dedi.

Emniyet Müdürü Aygün de, "30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gazilerimizi ziyaret ettim" diyerek, "Gaziler bizim için çok önemli kıymettir" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Gaziantep’teki menfur olaydan sonra Malatya’nın şehir giriş ve çıkışlarında yapılan uygulamaların bir basın mensubu tarafından sorulması üzerine Mustafa Aygün, "Son günlerde şehir giriş ve çıkışlarındaki uygulamalar güvenlik tedbirleri ile alakalıdır. Malatya özelinde ne tür tedbir gerekiyorsa, onun üzerinde çalışıyoruz. Bu uygulamalarımız zaman içinde devam edecek ve zaten devam da ediyor. Malatya’nın huzuru her şeyden önemlidir. Önlemler vatandaşlarımızın huzur ve güveni içindir" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Ziyarette Bayram Akdemir Mustafa Aygün'e, derneğin şiltini ve yazdığı kitabı hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: