Ayhan Şimşek Haber merkezimizi ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ( ETSO ) Adaylarından Ayhan Şimşek Ajans23 Haber Merkezimizi Ziyaret etti

02 Şubat 2013 tarihinde yapılacak olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ( ETSO ) seçimleri için esnaf ziyaretlerine başlayan Ayhan Şimşek ve beraberindeki ekibiyle Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Haber Merkezimizi ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Şimşek; Modern ve Gelişen bir Elazığ için bu yola çıktık, amacımız Elazığ’ı yaşanır bir şehir haline getirmektir, Elazığ bu hizmeti hakediyor, bu yolda bize desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Şimşek; Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının (ETSO) 2 Şubat 2013 Cumartesi Günü yapılacak olan seçimleri için biz ekip olarak hazırız, devir artık proje üretme, kaynak oluşturma, dünya ile entegre olma ve üst düzey hizmet üreterek üye memnuniyeti oluşturma devridir, üyelerimiz ile birlikte biz bir aileyiz, güçlü ailemizin yüksek menfaatlerini namusumuz olarak görüyoruz, hayalim Elazığ’ın büyüyen Türkiye'nin habercisi olmasıdır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: