Aykut Kocaman 2 yıldızı kadroya almadı!

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin kadrosu belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın akşam deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu. Teknik Direktör Aykut Kocaman, sakatlığı geçmesine rağmen Emre Belözoğlu ile Miroslav Stoch'u Ankara'ya götürmedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Miroslav Stoch'u kamp kadrosuna almazken, Sırp futbolcu Milos Krasic'i ise 19 kişilik kafileye dahil etti. Sakatlığı sonrasında son antrenmanda takımla birlikte çalışan Emre Belözoğlu da Ankara'ya götürülen isimler arasında yer almadı.

Reklam
Reklam

Öte yandan hafta içi Eskişehirspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında ilk 11'de forma giyen futbolculardan Orhan Şam, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk de kafileye dahil edilmedi.

19 kişilik kafilede şu futbolcular yer alıyor:

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu - Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Reto Ziegler - Mehmet Topal, Raul Meireles, Cristian Baroni, Salih Uçan, Beykan Şimşek, Mehmet Topuz, Caner Erkin - Milos Krasic, Dirk Kuyt, Pierre Webo, Moussa Sow.

Anahtar Kelimeler: