Aykut Kocaman: Ankaragücü galibiyeti derbi öncesi moral oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ankaragücü galibiyetinin çarşamba günkü Galatasaray maçı öncesi iyi bir moral...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ankaragücü galibiyetinin çarşamba günkü Galatasaray maçı öncesi iyi bir moral olduğunu söyledi.

Takımının kendi sahasında Ankaragücü'nü 4-2 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, karşılaşmanın tam anlamıyla iki devreli bir oyun olduğunu belirterek, "Antrenör gözüyle baktığınız zaman oyun iki devreli oldu. İlk yarıda derli toplu futbol doğrularını fazlasıyla yapmaya çalıştık. Ancak devre 1-1 berabere bitti. İkinci yarı antrenör gözüyle daha dağınıktık. Rakip devrenin sonunda bulduğu golün moraliyle üzerimize geldi. İkinci yarı başında bunu başardı fakat biz girdiğimiz ilk pozisyonda golü bulduk. Alex çıktıktan sonra 4 forvet gibi oynamaya başladık. Bu durum Ankaragücü'nün işine geldi" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Aykut Kocaman, Ankaragücü galibiyetinin çarşamba günü Galatasaray ile oynanacak derbi maçı öncesi iyi bir moral olduğunu ve alınan galibiyetin 'takımda gol sorunu var' eleştirilerine de iyi bir cevap olduğunu kaydetti.

Bir gazetecinin "Galatasaray ile oynayacağınız maçta rakibiniz önde baskı yapacak. Buna nasıl tedbirler alacaksınız ?" sorusuna ise Kocaman, "Galatasaray, bize takım olarak önde baskı yapan ne ilk takım ne de son takım olacaktır. Tabiki takımlarda bu tip baskılar sallanmalar olabilir. Genel olarak buna 3 Temmuz sonrasını da ekliyorum. Herşeye rağmen mücadele ediyoruz. Galatasaray karşısında oyuncularımız bu baskıyı kırmak için yeterliliğe sahiptir." diye cevap verdi.

Açıklanan şike iddianamesi ile ilgili olarak da Aykut Kocaman, "Bu konularla ilgili görüşlerimi ilettim. Görüşlerimde fazla yenilik yok. Ben kendi penceremden söylüyorum. Değişen birşey yok. Ruh halimiz bugün diğer günlerden farklı değildi. Fenerbaheçli oyuncular sorumluluklarının farkındalar. Zaman zaman iyi oyun açısından sıkıntılar olabilir. Bu yıl farklı bir sene meşrulaştırmak için söylemiyorum skor bizim için çok önemli. Ruh halimizde dalgalanmalar oluyor." dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Galatasaraylı Elmander'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun vermiş olduğu 2 maçlık cezasının Tahkim Kurulu tarafından bire indirilmesinin sorulmasına ise Aykut Kocaman, "Bu soruya yanıt vermemek daha iyi." diye cevapladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz