Aykut Kocaman: Antalyaspor’a karşı agresif oyunumuzu sergileyemedik

Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, Medical Park Antalyaspor’a karşı agresif oyunlarını sahaya...

Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, Medical Park Antalyaspor’a karşı agresif oyunlarını sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 17’nci haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Fenerbahçe’yle 0 - 0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası basın toplantısı yapan Aykut Kocaman, ligin ilk yarısını bitirdiklerini, ilk devrede spor camiasında pek çok olay geçirdiklerini ifade etti.
Son iki maçlarında oynadıkları agresif futbolu Antalyaspor’a karşı sergileyemediklerini ifade eden Kocaman, “Hızlı ve agresif oyunumuz bu maçta ön plana çıkmadı. Oyuncularda da zaten çok yüksek konsantrasyon gözükmüyordu.” dedi.
Bugünkü karşılaşmada pas hataları yaptıklarını bu yüzden de istenilen oyunları sergileyemediklerini kaydeden Kocaman, bu şekilde ritim tutturamadıkları bir maçta Bienvenu ile 2 net pozisyon yakaladıklarını, fakat bunları değerlendiremediklerini ifade etti.
Alex’in sakatlanarak oyundan çıkması ve tekrardan oyuna girmek istemesi pozisyonunu değerlendiren Kocaman, “Alex’in ilk hareketi oynamayacağımdı. Biz de Bienvenu’yu hazırlamıştık. Yedek kulübe ile bir irtibatsızlık söz konusu değil. Alex’in ilk hamlesi bizi oyuncu değişikliğine sürükledi.” diye konuştu.
Ligin ilk yarısındaki durumlarını da değerlendiren Teknik Direktör Kocaman, ilk sezonda yaşadıklarının bir tarafa olduğunu, fakat aldıkları puanın çok tatmin edici olmadığını belirtti.
“Ligin ilk yarısını 37 puanla da tamamlasak memnun olmazdım.” diyen Kocaman, fakat ligin 3 periyotlu olacağını, iki periyotluk dilimde amacın ilk 4 içerisinde yer almak olduğunu kaydetti. Dananın kuyruğunun play - off’da kopacağını belirten Kocaman, “Transferle ilgili çalışmalarımız var. İhtiyacımız da çok net. Alacağımız oyuncular hemen ikinci yarıdaki 3 - 4 maç için değil asıl play - off için düşünüyoruz. Güçlü bir takviye yapmayı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Temel olarak 2 tane oyuncu almayı düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.
Sarı - lacivertli Serdar Kesimal, Antalya’ya mutlak 3 puan için geldiklerini, fakat girdikleri net pozisyonları değerlendiremeyip 0-0 berabere kaldıklarını vurguladı.
Fenerbahçe’li Volkan Demirel’de maçla ilgili yaptığı açıklamada, “Maçta konsantre düşüklüğü değil de bir yorgunluk söz konusu olabilir. Yakaladığımız pozisyonlar var atamazsanız bir puana razı kalıyorsunuz. İlk yarıyı galibiyetle bitirerek zirveye ortak olmak istiyorduk.” dedi.

Reklam
Reklam

MEHMET ÖZDİLEK: GALİBİYET İÇİN CİDDİ EFOR SARFETTİK
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe’ye karşı galip gelmek için ciddi efor sarf ettiklerini belirtti. 90 dakikada Fenerbahçe’ye karşı iki net pozisyon verdiklerini açıklayan Özdilek, “Maçın genelini istediğimiz gibi yönettik. 60. dakikadan sonra Fenerbahçe’nin düşeceğini biliyorduk. Son tercihleri doğru yapamadık. Maç berabere bitti.” diye konuştu.
Medical Park Antalyaspor, Fenerbahçe karşılaşmasının seyredenlere tempo ve mücadelesi yüksek bir maç izlettirdiklerini aktaran Özdilek, evlerinde 6 haftadır kaybetmediklerini, galibiyet için ciddi efor sarf ettiklerini, fakat Fenerbahçe gibi bir takıma karşı 1 puan almanın da önemli olduğunu vurguladı.
Kırmızı - beyazlı oyuncu Ali Tandoğan, Medical Park Antalyaspor’un son 3 maçtır kaybetmediğini, sarı - lacivertli takıma karşı galibiyet istediklerini, fakat bazen 1 puan almanın da iyi bir şey olduğunu ifade etti.
Medical Park Antalyasporlu Uğur İnceman da maçla ilgili şu yorumda bulundu:
“Arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum çok güzel mücadele ettik. Futbolseverlere keyifli bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Bizde birkaç pozisyon kaçırdık. Birer puan paylaştık. Oyun olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum. Sonucunda 1 puan aldığımız için mutluyuz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz