Aykut Kocaman: Galatasay haklı bir galibiyet aldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray'ın kendileri karşısında hakedilmiş bir galibiyet aldığını söyledi. Sarı-lacivertli takımın...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray'ın kendileri karşısında hakedilmiş bir galibiyet aldığını söyledi.
Sarı-lacivertli takımın Galatasaray'a deplesmanda 3-1 mağlup olduğu derbi maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, rakiplerinin kendilerini yenerek lider olmak için mücadele edeceğini bildiklerini ifade ederek, "Biz de takım olarak baskıyı önde yapıp onların oyuna girişini engellemeyi hedefledik. Ancak burada temel problem basit top kayıpları yapmamız oldu. Bizim yapmamız gereken baskıyı onlar bize yaptı. Tecrübeli oyuncuların fazla top kaybı rakibin istediği ortamın oluşmasına neden oldu. Galatasaray hakedilmiş bir galibiyet aldı. İlk yarı uzun bir zamandır görmediğim kadarıyla kötü bir oyun oynadık" dedi.
Öte yandan karşılaşma sırasında Emre ile saha içinde yaşanan bir tartışma ve ikinci yarı Emre'nin oyunda olmayışının sorulması üzerine Aykut Kocaman, şu cevabı verdi: "Emre'yi oyundan almam tamamen oyuna ait bir değişiklikti. Kendisi oyun içinde kenara doğru birşeyler söyledi. Benim buna tepkim oldu. Ancak oyundan çıkması bununla ilgili değildi."
Bir gazetecinin "Stoch tercihiniz doğru muydu. Neden yedek bıraktınız ?" sorusuna ise Kocaman, şu cevabı verdi:
"Böyle bir oyun içinde pek çok yanlışlar var. Bu kadar düşük oyun olmaz. Stoch bu takımın en değerli oyuncularından birisi. Bugün kendisini ilk onbirde oynatamadığım için üzgün olduğumu söyledim. Onu yabancı kontenjanı nedeniyle oynatamadık. Maçı çıkan kadro en doğru kadroydu."
Bir gazetecinin "Derbi maçı başlamadan önce Fatih Terim ile neler konuştunuz. Biraz bilgi verebilir misiniz?" demesi üzerine Aykut Kocaman, ''Daha fazla futbolun sorunlarıyla ilgili konuşmaya çalıştık. İçeriğiyle ilgili fazla bir şey söylemeye gerek yok. Futbolumuz sorunlar yumağı halinde. Konuştuğumuz konular bu sorunlar yumağının omurgası'' diye cevap verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz