Aykut Kocaman: Hiç Istemediğimiz Bir Mağlubiyet Aldık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor karşısında son dönemlerin en iyi futbolunu oynamalarına rağmen hiç...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor karşısında son dönemlerin en iyi futbolunu oynamalarına rağmen hiç istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Aykut Kocaman, "Son dönemlerde en iyi oynadığımız bir maçı mağlubiyetle bitirdik. Yeni transferlerin katkısı ile oluşan atmosferle galibiyeti gitme yolunda önemli bir avantaj sunuyordu. Son 10 dakikada bütünlüğümüz bozuldu. Karşılaşmayı başarılı bir şekilde götürdük. Birçok şut çektik, pozisyona girdik fakat golü bulamadık. Son 10 dakikada yüksek eforun getirdiği, biraz şuursuz baskısı sonrasında takım bütünlüğünün bozulmasıyla elimizdeki bir puandan olduk. Hiç istemediğimiz bir skorla ayrılmak zorunda kaldık." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bir gazetecinin "Emre Belözoğlu; Fenerbahçe'den neden gitti, daha sonra neden geri geldi?" sorusuna ise Kocaman, şunları ifade etti:

"Ben bu konulara fazla girmek istemiyorum. Artık yapmamız gereken önümüze doğru bakmamızdır. Emre hakkında konuşup polemikler oluşturmaya gerek yok."

Tecrübeli hoca, Fenerbahçe'nin son üç maçta Kadıköy'de istenilen sonuçları alamaması konusunda da da şunları kaydetti:

"İçerde oynadığımız son üç maçımızda bir puan aldık. Normal şartlarda istatistiklerin ötesinde bir durum ortaya çıktı. Maalesef dönemsel bir dönem yaşıyoruz. Üç maçta geriye düştük. Böyle olunca toparlanmak için büyük efor sarfediyoruz. Bu durum istatistikleri aykırı bir durumdur."

Aykut Kocaman, son haftalarda hatalı goller yiyen kaleci Volkan Demirel'in performansı içinde "Hepimizin inişleri çıkışları oluyor. Moral olarak da özgüven olarak inişler çıkışlar oluyor. Bunu bir tarafa koymak lazım. Ancak ben kesinlikle Volkan'ın en iyi kaleci olduğuna inanıyorum. Bazen böyle şanssız dönemler yaşıyorsunuz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: