Aykut Kocaman istifa etti

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçında Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçında Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Geçen hafta Galatasaray'a mağlup olan sarı-lacivertliler, sahasında Karabükspor'a da şok bir sonuçla yenildi. Maçın ikinci yarısında tribünlerden 'istifa' sesleri yükseldi: 1-3.

Aykut Kocaman istifa etti
Maçtan sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-1'lik Karabükspor mağlubiyetinin ardından istifa ettiğini açıkladı. Kocaman, "2,5 yıldır bu şerefli görevi yapıyorum. Bu görevi devam ettirecek gücü kendimde bulamıyorum" diyerek istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Kocaman'ın istifasını kabul etmedi. Kulübün televizyonu FBTV'de de bu yönde bilgilendirme yapıldı.

"Sen bırakırsan bizde bırakırız"
Aykut Kocaman'ın istifasının ardından Fenerbahçeli futbolcular tam kadro Samandıra'da toplandı. Futbolcuların Aykut Kocaman'a; "Yaşanan bu tablo sizin değil bizim eserimiz. Eğer sen bu görevi bırakırsan biz de bırakırız" dediği iddia edildi.
Taraftar da Samandıra'ya geldi
Fenerbahçeli taraftarlar, Samandıra Tesisleri'nden çıkış yapmaya başlayan futbolcuların araçlarını görünce, "Sen bizim Kocaman gururumuzsun" ve "Aykut hoca bizi bırakma" şeklinde bağırdılar.

Aykut Kocaman ile futbolcular arasındaki toplantı sona erdi. Toplantı sonrası Kocaman'ın, son kararını bugün vereceğini bildirdiği öğrenildi.