Aykut Kocaman: Şampiyonluğun En Büyük Adayı Fenerbahçe'dir

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, camia olarak vahim bir hata yapmadıkları takdirde şampiyonluğun en büyük...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, camia olarak vahim bir hata yapmadıkları takdirde şampiyonluğun en büyük adayının Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, basın toplantısı düzenledi. Kocaman, güzel bir yerde ve güzel bir çaşlışma ortamı yakaladıklarını belirterek, "Bunun için sayın başkana bir kez daha teşekkürü bir Fenerbahçeli olarak borç biliyorum.

Geçen sezon tarihin belki en sıkıntılı sürecin ilk günü olan 3 Temmuz günü antrenmanlara başladık. Yarın kampımız sona eriyor. Daha sonra hazırlık maçları yapmak için Avusturya'ya gideceğiz. Oturmuş bir takımımız var ve ayrılan oyuncuların yerine iyi oyuncular ekledik. Sezon başı öncesi olmasına rağmen ağır antrenmanlar yaptık. Futbolcular iyi çalıştı. Buradaki amacımıza ulaştık. Şimdi ikinci etap olarak Avusturya'ya gideceğiz. Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçları için hazırlıklar yapıyoruz ve o maçlara hazır çıkacağız." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

"TRANSFER YAPACAĞIZ"

Kocaman, transferin bitmeyeceğini net bir şekilde söyleyebileceğini kaydederek, "Transfer yapacağız." dedi. Geçen sene ana kadrodon 3 futbolcunun gittiğini hatırlatan Kocaman, "Emre, Ziegler ve Yobo yok. Yobo için şimdiden konuşmak erken; ama şuan kadroda bu 3 isim yok. Bunların yerine Mehmet Topal, Egemen ve Hasan Ali'yi aldık. Kuyt'ı takviye olarak aldık. Gelecekte çok büyük bir yıldız olarak gördüğüm Salih var. Bir orta saha oyuncusu ve bir savunma oyuncusu daha takımımıza katacağız. Transfer etmek istediğimiz savunma oyuncuları içinde Yobo da var; ancak kulübü sıkıntı çıkarıyor. Egemen'i alarak bu konuda elimiz rahatladı. Yobo ve Ziegler burada oldukları sürede bize çok katkıları oldu. Onlara buradan gitmeden önce takımda görmek istediklerimi söyledim; ancak Ziegler'de bu olmadı. Hasan Ali ile yola decam edeceğiz. Şu an elimizde 3 tane A Milli Takım stoperi var." ifadelerini kullandı.

Rakiplerinden Galatasaray'ın transfer konusunda son haftada ciddi atılımlar yaptığını dile getiren Kocaman, "İnsanız, insanlardan oluşan bir grubuz. Bir sporcu ve sporcu grubu için olmazsa olmazı hedefi olması lazım. Geçen sene o sıkıntılar içerisinde yarım puanla şampiyonluğu kaybettik ve kupayı aldık. Bu sene önümüzü net olarak görüyoruz. Ben önümüzde sene şampiyonluğun 1 numaralı favorisi Fenerbahçe'dir diye düşünüyorum. Başka kulüplerin ne yaptığı hiç umurumuzda değil. Camia olarak vahim bir hata yapmadığımız takdirde şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe'dir." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bu arada Kocaman, mahkemenin başkan Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nu suçlu bulmasıyla ilgili olarak da hayal kırıklığına uğradığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: