Aykutlu’dan Karakurt’a Ziyaret

Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Faruk Aykutlu, Samsun İl Genel Meclis Başkanı Mustafa...

Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Faruk Aykutlu, Samsun İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Karakurt’u ziyaret etti.

Samsun İl Genel Meclisi temmuz ayı 3. birleşimi Meclis Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında, komisyonlar tarafından oluşturulan raporların görüşülmesiyle sona erdi.

Toplantının ardından Başkan Karakurt, Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Faruk Aykutlu ve beraberindeki heyeti ağırladı. Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Faruk Aykutlu ile birlikte Samsun İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Karakurt’u ziyaret eden Amasya İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Muharrem Akgün ve Amasya İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Avcı, Karakurt ile bir süre sohbet ettiler.

Reklam
Reklam

Mustafa Karakurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: