Aylık Kuruluş Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluş müdürlerinin ağustos ayı aylık olağan...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluş müdürlerinin ağustos ayı aylık olağan toplantısı Mersin Özürlü ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Mersin İl Müdürü Selahattin Bulut başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kuruluşların sorunları ile yapılması planlanan proje ve çözüm önerileri değerlendirildi. İl Müdürü Selahattin Bulut, kuruluş müdürleri toplantısının her ay düzenli olarak yapıldığını, kuruluşlarda bir önceki ay yapılan çalışmaların ve alınan kararların uygulamaya geçip geçmediğinin değerlendirildiğini söyledi. Kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması açısından da bu toplantının yararlı olduğunu ifade eden Bulut, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın toplumun büyük bir kesimine hitap eden ve gelişen bir bakanlık olduğunu, artan iş yüküne rağmen Mersin'de başarılı çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Bulut, ürettikleri projelerle çocuklardan yaşlılara tüm sosyal sorunlara çözüm için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: