Aylin Kotil'in Ankara'ya Yürüyüşü

KOCAELİ (AA) - Seçim barajının kaldırılması için İstanbul'dan Ankara'ya yürüyüş düzenleyen Aylin Kotil'e, Kocaeli'de BBP üyesi bir grup tarafından destek verildi.

28 Temmuz'da Ankara'ya varma hedefi Aylin Kotil ise Destici'nin kendisini telefonla arayıp destek verdiğini belirterek, Destici ve partililere teşekkür etti. Sosyal medyadan da büyük bir destekle karşılaştığını anlatan Kotil, şunları kaydetti: "Sosyal medeyadan destek verenlere de çok teşekkür ediyorum. Dinlendiğim zaman mesajlarını okuyorum, adeta onlarla birlikte yürüyorum. Birçok kanun ve yasa değiştiren TBMM, İyi niyet olduktan sonra bunda da buluşup birkaç günde bu seçim kanununu değiştirebilir." Kotil, günde 25 kilometre yürüdüğüne dikkati çekerek, Bolu Dağı nedeniyle mesafeyi 15 kilometreye düşüreceğini söyledi. Ankara'ya 28 Temmuz Pazar akşamı varmayı hedeflediğini kaydeden Kotil, bugün, Eskişehir'de darbedildikten sonra hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz için yürüdüğünü bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: