Ayna Gazetesi 22. yayın yılına girdi

Mersin’in Tarsus ilçesinde yayın yapan Tarsus’a Ayna Gazetesi 21. yayın yılını geride bırakarak, 22. yayın...

Mersin’in Tarsus ilçesinde yayın yapan Tarsus’a Ayna Gazetesi 21. yayın yılını geride bırakarak, 22. yayın yılına girdi.
29 Haziran 1990 yılında yayın hayatına giren gazete bugün okuyucuları ile kucaklaştı.
Gazete sahibi Kemal Karagözlü ve Yazı İşleri ailesi ilk günkü gibi heyecanlı ve mutlu olduklarını söylediler.
Her zaman halkın ve haklının yanında olduklarını ifade eden gazete sahibi Kemal Karagözlü, 22 yılda her türlü zorluklara göğüs gerdikleri belirtti.
Karagözlü, ‘İlk günkü gibi heyecanlı ve mutluyuz. Bize destek veren; tüm kişi, kurum ve kuruluşlara sonsuz teşekkürler. 29 Haziran 1990 yılında yayın hayatına girdiği günden bu güne her zaman halkın ve haklının yanında olan Tarsus’a Ayna Gazeteniz 22. yayın yılına girmenin haklı gururunu ve sevincini yaşıyor. Ülkenin birlik ve beraberliğini esas alarak, konulara, kişi, hak ve özgürlüklerine saygılı olarak her türlü maddi ve manevi güçlüklere göğüs gererek, bugünlere gelen Tarsus’a Ayna Gazetesi kurucu, sahip ve çalışanlarıyla ilk günkü gibi heyecanlı, kararlı ve gururludur. Çünkü kişi, kurum ve kuruluşlardan tüm idari, siyasi ve mesleki birimlere kadar büyük destek gören Tarsus’a Ayna Gazeteniz dürüst, şeffaf ve tutarlı yayıncılığı benimseyerek takdir almaktadır. Bize bu meşakkatli yolda omuz ve güç verip, yalnız bırakmayan tüm kurum ve kuruluşlarımızla okurlarımıza sonsuz teşekkürler." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz