Aynı Aileden 6 Kişi Sobadan Sızan Gazdan Zehirlendi

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, Anafartalar Mahallesi 2169 Sokak'ta yaşayan 6 kişilik Şahan ailesinin bu sabah sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği ihbarı yapıldı.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, Anafartalar Mahallesi 2169 Sokak'ta yaşayan 6 kişilik Şahan ailesinin bu sabah sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği ihbarı yapıldı. Olay yerine polis ve ambulanslar sevk edildi. Eve ulaşan sağlık ekipleri tarafından Muzaffer Şahan (27), Yasin Şahan (26), Kadriye Nisa Şahan (3), Bedia Şahan (22), Kadriye Şahan (67) ve Hasan Şahan ambulanslara bindirilerek Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Oksijen tedavisi uygulanan 6 kişinin sağlık durumlarının ağır olmadığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: