Aynı gün doğup, aynı gün öldüler

Konya'nın Bozkır İlçesi'nde oyun oynarken üzerlerine çeşme duvarı yıkılan 2 çocuk öldü, 2'si ise ağır yaralandı.

Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Bağyurdu Köyü'nde oyun oynadıkları beton çeşmenin yanındaki duvarın yıkılması sonucu 2 çocuk öldü, ikisi de yaralandı. Aynı gün doğup aynı gün ölen çocuklar, yan yana toprağa verildi.

Olay, akşam saatlerinde Bozkır İlçesi'ne bağlı Bağyurdu Köyü'nde meydana geldi. Köy çeşmesinin yanında oyun oynayan yaşları 9 ila 10 arasında değişen çocukların üzerine duvar yıkıldı. Yıkılan duvarın altında kalan çocuklardan Hüseyin Aktaş ve Emre Toksöz olay yerinde hayatını kaybederken, Mustafa Gök ve Ramazan Aktaş yaralandı.

Reklam
Reklam

Olaydan yara almadan kurtulan iki çocuğun köye giderek haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ve jandarmaya durum bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocukları alarak Bozkır Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralı çocuklar Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi alındı.

AYNI GÜN DOĞDULAR
Bu arada ölen 2 çocuğun aynı gün doğdukları ifade edildi. İlköğretim 6. sınıf öğrencisi Emre Toksöz ve Hüseyin Aktaş, sabah erken saatlerde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına yan yana defnedildi.

Emre Toksöz'ün babası 10 çocuk sahibi Baki Toksöz (69), "Çocuğum ve arkadaşları bisiklete binerek kullanılmayan eski köy çeşmesine gitmişler. Köy çeşmesinin üzerinde oynarlarken, çeşme duvarı üzerlerine yıkılmış. Benim çocuğum ve muhtarımızın yeğeni hayatını kaybetmiş. Diğer çocuklar ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmış. Emre benim 9. çocuğumdu. Çok üzgünüm. Benim oğlumla birlikte Hüseyin'de 30 Temmuz 2000 yılında doğmuştu" dedi.

Reklam
Reklam

Büyük bir üzüntünün hakim olduğu köyde jandarmada olayla ilgili soruşturma başlattı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz