Aynı İş Yerine Bir Haftada İkinci Kez Silahlı Saldırı

Muğla'nın Marmaris İlçesinde, ışık ve ses sistemleri satan bir iş yerine bir hafta içerisinde ikinci...

Muğla'nın Marmaris İlçesinde, ışık ve ses sistemleri satan bir iş yerine bir hafta içerisinde ikinci kez silahlı saldırıda bulunuldu.

İddiaya göre; Öğlen saatlerinde Yeniyol Caddesi üzerinde bulunan ışık ve ses sistemleri satan iş yerinin önünden geçen bir şahıs silahını çıkartarak ateş etmeye başladı. İki el ateş eden şahıs daha sonra ileride kendisini bekleyen araca doğru koşarak araca bindi ve olay yerinde uzaklaştı. İş yeri Sahibi M.A.D kaçan şahsı kovalarken yere düştü ve bacağından yaralandı. İş yeri sahibi M.A.D'nin olayla ilgisi olduğunu iddia ettiği yan tarafında bulunan başka bir iş yerinin camlarını kırdığı tespit edildi. Bacağından yaralanan M.A.D tedavisinin yapılması Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Polis, görgü tanıklarının ifadesine başvurarak olaya karıştığı iddia edilen kişileri yakalamak için soruşturma başlattı

Öte yandan aynı iş yerine beş gün önce silahlı saldırı düzenlenmiş olaya karıştığı iddia edilen bir şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: