Aynı PTT Şubesi 3 Hafta Arayla Ikinci Kez Soyuldu

Antalya’da 22 gün önce soyguncuların hedefi olan Bahçelievler PTT Şubesi, bugün tekrar soyuldu. Silahlı soyguncu...

Antalya’da 22 gün önce soyguncuların hedefi olan Bahçelievler PTT Şubesi, bugün tekrar soyuldu. Silahlı soyguncu aynı veznedardan bu kez yaklaşık 4 bin lira alarak kayıplara karıştı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi Yüzüncü Yıl Caddesi üzerinde bulunan Bahçelievler PTT Şubesi'nde yaşandı. Daha önce yine silahlı bir kişi tarafından soyulan PTT şubesi bugün ikinci kez soyuldu. Sabah saatlerinde PTT şubesine gelen 20-25 yaşlarında bir kişi silahını çıkararak, "Bu bir soygundur." diye bağırdı. Daha sonra elindeki çantayı kadın veznedar Y.Ş.'ye uzatan soyguncu, kasadaki paraların çantaya doldurulmasını istedi. Paraları alan saldırgan bir süre içeride bekledikten sonra PTT şubesinin yakınında bir taksiye binerek kaçtı. Banka görevlilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, soygun sırasında PTT içerisinde bulunan görgü tanıklarının ifadesini alarak belirledikleri eşkal üzerinde çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Soygun sırasında PTT içerisinde olan bir görgü tanığı, soyguncunun içeriye girer girmez silahını çektiğini ve "Bu bir soygundur, kimse bir şey yapmasın." diye bağırdığını söyledi. Görgü tanığı soyguncunun şu ifadelerini kullandığını ileri sürdü: "Ben Doğu'da askerlik yaptım. Çok insan öldürdüm. Ama size bir zarar vermeyeceğim."

Ayrıca soyguncunun, çantaya paraları koyan veznedara, "Başka para var mı?" diye sorduğu, memurun 'yok' demesi üzerine de "Size güvenebilir miyim?" dediği iddia edildi. Soyguncu çantadaki yaklaşık 4 bin lirayla izini kaybettirdi.

Polisin kaçan soyguncunun yakalanması için başlattığı soruşturma çalışma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: