Aynı Yerde Evlenen 125 Çift Buluştu

İzmir İnciraltı’nda bulunan Park Smyrna isimli kır düğün işletmesinde bugüne kadar evlenmiş yaklaşık 125 gelin...

İzmir İnciraltı’nda bulunan Park Smyrna isimli kır düğün işletmesinde bugüne kadar evlenmiş yaklaşık 125 gelin ve damat buluştu. Geceye gelinlik ve damatlıklarıyla katılan çiftler bir kez daha nikah heyecanı yaşarken, renkli görüntüler oluştu.

Geceye aileleri ve çocuklarıyla katılan çiftler, topluca hatıra fotoğrafı çektirdi. Şimdiye kadar aynı yerde evlenmiş gelin ve damatlar, nikah heyecanını adeta yeniden yaşadılar. Kır düğünü konseptine sahip gecede çiftlere ayrıca canlı müzik de eşlik etti. Konak Belediyesi Nikah Dairesi Müdürü Nejla Yelkikala'nın nikah tazelemesi sırasında çiftlerin arasında ilginç diyaloglar da yaşandı. Çiftler daha sonra hep birlikte "Evet" dedi. Daha sonra çiftler, eğlence dolu unutulmaz bir gece yaşadı.

Reklam
Reklam

5. yılına giren Park Smyrna işletmesinin Yönetim Kurulu Başkanı Semra Aksakal Kayacan, "Salonumuzda evlenen çiftlere farklı bir gece yaşatmak istedik. Sanırım bunda da başarılı olduk" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: