Aynı yerde ikinci patlama

Hakkari'de bugün 11 askerin şehit olduğu, saldırının yaşandığı bölgede meydana gelen patlama sonucu 1 korucu şehit oldu.

Hakkari'de bugün 11 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı saldırının yaşandığı bölgede, meydana gelen ikinci bir patlama sonucu 1 korucu şehit oldu, 1 korucu da yaralandı.

HAİN TUZAK; 11 ŞEHİT

SALDIRININ ARDINDAN İLK GÖRÜNTÜLER(FOTO GALERİ)

RAMAZANDA 18 ŞEHİT VERİLDİ

Hakkari- Çukurca karayolunun 15’inci kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında bu sabah saat 09.00 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen 11 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı saldırının ardından güvenlik güçleri, korucuların da katılımıyla operasyon başlattı. Saat 14.30 sıralarında patlamanın yaşandığı yerin yakınındaki bir bölgede yeni bir patlama meydana geldi.
Patlamada Kırıkdağ Köyü korucularından Cabbar Turan şehit olurken, yanındaki Şükrü Yiğit ise yaralandı. Yaralı korucu Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Reklam
Reklam

Güvenlik güçlerinin bölgede başlattığı hava destekli geniş çaplı operasyonun devam ettiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz