Ayrı Yaşadığı Polis Karısını Vurdu, Ardından İntihar Etti

Ankara’da bir polis, ayrı yaşadığı polis memuru karısını işe giderken silahla vurup öldürdü, ardından beylik...

Ankara’da bir polis, ayrı yaşadığı polis memuru karısını işe giderken silahla vurup öldürdü, ardından beylik tabancısıyla intihar etti.

Olay, Batıkent, Turgut Özal Mahallesi, Yeşilkent Sitesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Tokat’ta görev yapan polis memurları Ümit Karakafa ve eşi Gülşah Karakafa, şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 7 ay önce ayrı yaşamaya başladı. Gülşah Karakafa’nın talebi üzerine tayini Ankara’ya, kocası Ümit Karakafa’nın tayini ise Eskişehir’e çıkarıldı. İddiaya göre Ümit Karakafa, ayrı yaşadığı eşini telefonla arayarak rahatsız etmeye başladı. Bunun üzerine Gülşah Karakafa, kocası hakkında tedbir kararı aldırdı. Tedbir kararına da aldırmayan Ümit Karakafa, bu sabah Gülşah Karakafa’nın evine geldi. Karakafa, işe gitmek için siteden çıkan eşinin yolunu kesti. Çift burada bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine beylik tabancasını çeken Ümit Karakafa, eşine 4 el ateş etti daha sonra silahı kafasına dayayıp intihar etti.

Reklam
Reklam

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis, hemen çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Ümit Karakafa, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Gülşah Karakafa ise Yenimahalle Devlet Hastanesi’ndeki tüm müdahaleleri rağmen kurtarılamadı.

Siteye gelen polis ekipleri, olay yerine güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. İnceleme sırasında cesedin etrafı branda yardımıyla kapatıldı. Silah seslerine uyanan site sakinleri ise olayı evlerinin balkonundan izledi. Gülşah Karakafa'nın işe giderken yanında taşıdığı kıyafetlerinin ise bir poşet içinde olduğu görüldü.

Yapılan incelemelerin ardından Ümit Karakafa’nın cenazesi morga kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: