Ayrılığa 7 ay dayanabildiler

Geçtiğimiz ocak ayında ortak bir kararla yollarını ayıran Yavuz Bingöl ile Burcu Kara, ayrılığa ancak yedi ay dayanabildi. Yeniden bir araya gelen çift, Assos'ta baş başa tatil yaparken görüldü.

Düğün tarihi almışlardı

7.7.2007 tarihinde evlenmeyi planlayan Burcu Kara ve Yavuz Bingöl, düğün hazırlıklarına başlamaları beklenirken ayrılık kararı almıştı. Çift, ayrılığı basın merkezlerine gönderdikleri faksla duyurmuş, nedenini ise şöyle açıklamıştı: "Nişanlılık evresinde anlaşamadığımız konuların çokluğunu gördük. Orta yol bulabilmek için mücadele ettik, başaramadık. Birbirimize olan saygımızı yitirmemek için ayrılmaya karar verdik."

Reklam
Reklam

Assos'ta tatil yaptılar

Kara, ayrılık sonrası "Yavuz ile bir araya gelmemiz mümkün değil" demekle yetindi. Ünlü türkücü ise ne kadar gözyaşı döktüğünü anlatarak barış mesajları göndermeyi sürdürdü. Sonuna da muradına erdi. Çift, yedinci ayın sonunda barıştı. Sevgililer, barışmalarını birlikte Assos tatiline çıkarak kutladı. Gözlerden uzak bir otele kalan Bingöl ve Kara, meraklı tatilcilerin gözünden kaçmayı ise başaramadı.