Ayrılmak Istemeyen Kız Arkadaşını Öldürdü

Gaziantep'te kendisinden ayrılmak istemeyen kız arkadaşını öldüren, evli ve 2 çocuk babası kişi gözaltına alındı....

Gaziantep'te kendisinden ayrılmak istemeyen kız arkadaşını öldüren, evli ve 2 çocuk babası kişi gözaltına alındı.

Gaziantep’te, evli ve 2 çocuk babası bir kişi kendisinden ayrılmak istemediğini iddia ettiği genç kızı, 11 yaşındaki kardeşinin gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Kız arkadaşının boğazını kesip kaçan katil zanlısı saklandığı amcasının evinde yakalandı.

Bir süre önce bekar olan Perihan D. (18) ile tanışan 2 çocuk babası Faruk A., daha sonra genç kızdan ayrılmak istedi. İddiaya göre, Perihan D. ayrılma teklifini kabul etmeyince, Faruk A. da önceki gün akşam saatlerinde genç kızın Yeditepe Mahallesi’ndeki evine gitti. Evde çıkan tartışma üzerine Faruk A., yanında bulunan bıçakla, Perihan D.’nin boğazını kesti. 11 yaşındaki kız kardeşinin gözleri önünde bıçaklanan Perihan D. koridora kaçarken, arkasından giden Faruk A., bu kez bıçağı genç kızın sırtına saplayarak olay yerinden kaçtı.

Reklam
Reklam

Perihan D.’nin kız kardeşinin çığlıkları üzerine olayı duyan komşuları, polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı bütün müdahalelere rağmen genç kız hayatını kaybetti. Cinayet Bürosu ekipleri, olayın görgü tanığı 11 yaşındaki kızın ifadesinden yola çıkarak şüpheliyi tespit etti.

Zanlının yakalanması için çalışma başlatan emniyet, Faruk A.’nın Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir akrabasına gideceği bilgisine ulaşınca, mahalleye giden ekipler zanlıyı amcası olduğu belirtilen bir kişinin evinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şahıs, ‘kasten adam öldürme’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: