Ayşe Akpınar’ın Spordaki Başarısı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarihinde gerçekleştirdiği bir ilkin gurur...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarihinde gerçekleştirdiği bir ilkin gurur ve mutluluğunu yaşıyor.

Bugüne kadar işlevi doğrultusunda yiyecek-içecek hizmetleri, bilişim, giyim ve tekstil, çocuk gelişimi, kuaförlük, grafik ve tasarım ile zeytincilik alanlarında ara eleman yetiştiren okulda ilk kez 2 öğrenci Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna girmeye hak kazandı. Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Nihat Toğrulca tarafından çalıştırılan Didem Zengin, Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Büşra Kiremitçioğlu ise Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu yetenek sınavlarına girdiler. Didem Zengin, voleybol branş sınavını, Büşra Kiremitçioğlu ise 100 metre ve 800 metre koşuları ve kondisyon sınavlarını başarıyla tamamlayarak bu okullara girmeye hak kazandılar.

Reklam
Reklam

Öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduklarını anlatan Beden Eğitimi öğretmeni Nihat Toğrulca, “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kendileriyle gurur duyuyorum. Okul olarak hedefimiz, yetenekli sporcuları yönlendirip hazırlayarak üniversite kazanan öğrenci sayımızı arttırmaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: