Aytaç Durak cezaevinden çıktı

İçişleri Bakanlığı tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Aytaç Durak, ihaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla...

İçişleri Bakanlığı tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Aytaç Durak, ihaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla 27 Aralık 2011'den beri tutuklu bulunduğu Kürkçüler Cezaevinden çıktı.
Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi, Aytaç Durak, damadı Bekir Cavcav (42), eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Gülşen (62) ve Durak İnşaat Şirketi çalışanı Atilla Kuzucu (48) ile Cavcav'ın şirketinde mali müşavir olarak görev yapan tutuksuz sanık Halit Demir'i (58) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakmıştı.
Bu gelişmelerin ardından Kürkçüler Cezaevine giden bir grup, Aytaç Durak'ın serbest bırakılmasını davul zurna ile kutladı. Cezaevi önünde davul zurna çaldırıp halay çeken vatandaşlar, çıkışta Aytaç Durak'a sevgi gösterisinde bulundular. Aytaç Durak'ın oğlu Gökhan Durak da babasını almak üzere cezaevine geldi.
Gazetecilere açıklamalarda bulunan Aytaç Durak, "Bazı gazeteler benim için eski başkan ifadesini kullanıyorlar. Bu yanlış. Ben hala Adana Büyükşehir Belediyesinin seçilmiş başkanıyım." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz