Aytaç Kara Eskişehirspor'da

ESKİŞEHİR (İHA) Eskişehirspor Altay'dan Aytaç Kara ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

ESKİŞEHİR (İHA) Eskişehirspor Altay'dan Aytaç Kara ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor Tesisleri'nde kulüp yöneticilerinden Ekrem Birsen ve Mulla Şahbaz'ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Altay'ın orta saha oyuncusu Aytaç Kara'yı 5 yıllığına renklerine bağladı.

İmza töreninde konuşan Ekrem Birsen "Geleceğin Eskişehirsporunu oluşturmak adına devam ettiğimiz çalışmalar içerisinde yer alan Aytaç'ı Eskişehirspor'a kazandırdık" dedi. Genç futbolcu Kara'da "Böyle bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Özellikle hocamızın beni istemesi gurur verici. Çok çalışıp bu sezon formayı kapacağıma ve başarılı olacağıma inanıyorum" diyo konuştu..

Reklam
Reklam

Futbola Altay altyapısında başlayan Aytaç 1993 doğumlu olup orta saha mevkiinde oynuyor. Bugüne kadar U18 ve U19 takımlarında 9 kez forma giydi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz