Aytemiz Alanyaspor- Fenerbahçe (Maç Öncesi Notlar)

Engin ANAK/ALANYA, Fenerbahçe ve Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'de ikinci kez karşılaşacak. Ligin ilk yarısındaki karşılaşma 1-1 bitmişti. Osmanlıspor'u geçen hafta yenerek

Engin ANAK/ALANYA, Fenerbahçe ve Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'de ikinci kez karşılaşacak. Ligin ilk yarısındaki karşılaşma 1-1 bitmişti. Osmanlıspor'u geçen hafta yenerek galibiyet hasretine son veren Fenerbahçe, çıkışını Alanyaspor karşısından da sürdürmek istiyor. Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı son üç maçını kazanamadı; son beş maçın ise sadece birini kazanabildi.
Alanyaspor, Saffet Susiç yönetiminde çıktığı dört maçın sadece birini kaybetti. İç sahada son iki maçını kazanan Alanyaspor, Fenerbahçe karşısında da galibiyet hedefliyor. Bu sezon ilk 19 maçında 40 gol yiyen Alanyaspor, Susiç yönetiminde oynadığı dört maçta sadece 3 gol yedi.
Bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe, maçların ilk yarılarında, Alanyaspor ise ikinci yarılarda en fazla gol bulan takım oldu. Fenerbahçe 41 puanla ligde 4'üncü, Aytemiz Alanyaspor ise 25 puanla 15'inci sırada bulunuyor.
Maçta stat içi ve dışında güvenliği sağlamak için yaklaşık bin 500 jandarma ve özel güvenlik görevlisi görev yapacak. Saatler öncesinden Alanya Bahçeşehir Okulları Arena'ya giden yollarda, futbolseverlerin yoğun ilgisinden dolayı yoğunluk yaşandı. Taraftarlar yoğun trafikten dolayı stada güçlükle ulaştı.
Fenerbahçe'de kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım, Josef De Souza ile sakat Volkan Demirel maçta forma giyemeyecek.
İŞTE İLK 11'LER
Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Ozan, Alper, Aatıf, Lens, Fernandao
Aytemiz Alanyaspor : Haydar, Gassama, Omeruo, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Efecan, Candeias, Fernandes, Emre, Love

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: