Aytemiz Alanyaspor, Kayseri’Ye Hazır

Engin ANAK/ALANYA Spor Toto Süper Lig’de yarın sahasında Kayserispor’u ağırlayacak Aytemiz Alanyaspor, karşılaşmanın son çalışmasını bu akşam Alanyaspor Cengiz Aydoğan

Engin ANAK/ALANYA Spor Toto Süper Lig’de yarın sahasında Kayserispor’u ağırlayacak Aytemiz Alanyaspor, karşılaşmanın son çalışmasını bu akşam Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yaptı. Antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından dar alanda kısa pas çalışması yapan oyuncular, taktik çift kale maçla idmanı sonlandırdı. Sakatlıkları bulunan Erhan Kartal, Deniz Vural, Carlos takımdan ayrı çalıştı.
‘İKİ MAÇ ÖNEMLİ’
Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, sahalarında peş peşe oynayacakları Kayserispor ve Konyaspor maçlarının önemli olduğunu söyledi. Kalpar, “Yarın kendi sahamızda oynayacağımız Kayserispor maçı bizim açımızdan en önemli maçlardan bir tanesi. Kazandığımız takdirde aramızdaki puan farkı ve ikili averaj bizden yana olacak. Ardından yine kendi sahamızda Konyaspor ile oynuyoruz. Dolayısıyla bu iki maçtan iyi bir netice aldığımız zaman Alanyaspor olarak ilk devrede hedeflediğimiz puana çok yaklaşacağız. Kalan 3 maçtan da alacağımız puanlarla da ilk devrede koyduğumuz puan hedefini tutturmuş olacağız” dedi.
‘KOLAY GOL YİYORUZ’
Ligin her iki bölümünün de önemli olduğunu anlatan Kalpar, “Özellikle ilk devre sonu için koyduğumuz puan hedefini tutturmak bizim için çok doğru olacak. Aslında oynamış olduğumuz maçlardan alabileceğimiz puanlar vardı. Kolay goller yiyoruz. Bu da dezavantajımız. Ama ne olursa olsun artık bu maçı unutup önümüzde oynayacağımız Kayserispor maçını iyi oynayarak 3 puan almak istiyoruz. Bunun bilinci içerisindeyiz, bunun çalışmalarını yapıyoruz” diye konuştu.
‘HEDEFİMİZDEN UZAK DEĞİLİZ’
Alanyaspor'un ligde kalesinde en fazla gol gören takım olması konusuna da değinen Hüseyin Kalpar, şöyle dedi:
“Gol yiyen takımın illa ki bir yerde zaafı, eksikliği, yanlışı, hatası vardır. Zaten bunlar olmasa gol olmaz. Bunun yanında gol atmada da sıkıntılar yaşıyoruz. Çok pozisyona girmemize rağmen gol de atamıyoruz. Bizim takımımız şu ana kadar çok basit goller yedi. Bunun çalışmalarını da yapıyoruz. Geçen hafta Osmanlı maçından önce yine yaptık. Fakat futbol çok hareketli bir oyun, hızlı bir oyun. Bir anlık dalgınlık, konsantrasyon eksikliği ve yanlış pozisyon almak gol yememize sebep oluyor. Belki çok yanlış yaparsın gol yemezsin ama biz yaptığımız yanlışlar ve hatalardan dolayı kolay ve basit gol yiyoruz. Bunu şöyle de değerlendirebiliriz; biz yeni bir takımız, kabul etmek lazım. Yeni oyunculardan kurulu bir takımız. Yeni olmanın sıkıntılarını da zaman zaman yaşıyoruz. Bahanelerin arkasına hiçbir zaman sığınmadım. Çok yememize rağmen koymuş olduğumuz hedefi tutturabilecek durumdayız. İç sahada peş peşe oynayacağımız Kayserispor ve Konyaspor maçlarını kazanmamız bizi hedefimize çok yaklaştıracak.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: