Aytemiz’Den Yakıt Alana Yapı Kredi World’Den Indirim Fırsatı

Istanbul, 16 Şubat Kampanyadan yararlanmak isteyen, Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin “AYTEMIZ” yazıp boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454’e, Yapı Kredi World

Istanbul, 16 Şubat Kampanyadan yararlanmak isteyen, Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin “AYTEMIZ” yazıp boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454’e, Yapı Kredi World Business kart sahiplerinin “YAKIT” yazıp bir boşluk bırakarak kartlarının son 6 hanesini 4454’e, Vakıfbank Worldcard sahiplerinin “AYTEMIZ” yazıp bir boşluk bırakarak kartlarının son 6 hanesini 6635’e, Anadolubank Worldcard sahiplerinin “AYTEMIZ” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra “AN” yazıp boşluk bırakmadan kart üzerindeki müşteri numaralarını 4454’e ,Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için “AYTEMIZ” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde müşteri numaralarını 4454’e SMS ile göndermeleri yeterli olacak.
Aytemiz ve Yapı Kredi Worldcard müşterilerin kazandıkları bu indirimler, Worldcard ve Yapı Kredi World Business kart için 25 Nisan 2017 tarihine kadar, Yapı Kredi Cüzdan uygulaması için ise 27 Nisan 2017 tarihinde kredi kartları ekstrelerine indirim olarak yansıyacak.
Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.aytemiz.com.tr , www.worldcard.com.tr , www.tlcard.com.tr ve www.ykbticarikartlar.com adreslerinden ulaşılabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: