AYTO Başkanı Dokuzlu TOBB Genel Kurulunu Değerlendirdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen 67. olağan genel kurulunu değerlendiren, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen 67. olağan genel kurulunu değerlendiren, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Türk iş dünyasının ve siyaset dünyasının hafta sonunda bir araya geldiğini, genel kurulu Türkiye'nin dört bir yanından yaklaşık 5 bin delegenin katıldığını söyledi.

Dokuzlu, TOBB Birlik Merkezi bahçesinde kurulan stantların ilgi gördüğünü belirterek, "Tüm Türkiye'den gelen oda ve borsalar açmış oldukları stantlar da kendi yerel ürünlerini sergilediler. Adana'nın kebabı, Bursa'nın döneri, Niğde'nin gazozu, Kocaeli'nin pişmaniyesi, Amasya'nın elması, Aydın'ın inciri, kestanesi, Nazilli'nin uzun yaşam sepeti ve yaklaşık 100'ün üzerindeki stantlarda bir Türkiye mozaiği oluşturuldu"dedi.

Reklam
Reklam

Aydın Ticaret Odası, Aydın Ticaret Borsası ve Aydın Sanayi Odası ile birlikte Aydın standında 3 bin adet kestane şekeri, 3 bin adet incir, 3 bin adet incir kitapçığı, 3 bin adet Aydın Ticaret Odası yayın organı olan AYTO Dergisi dağıttıklarını söyleyen Dokuzlu, "Odamızın bu sayısında Aydın'ın tarımı ile ilgili çalışma yapmıştık, dergimizi ilk elden Türkiye'nin dört bir yanına dağıtma fırsatı bulduk. Bursa Ticaret Odası Meclis Başkanı aynı zamanda TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Parseker, bizim kestane şekeri ikramımızı görünce Bursa kestane şekerinin artık Aydın'a kaptırma kaygısını taşıdığını, kestane ile ilgili yapılan çalışmalarımızı takip ettiğini söyledi" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz