Ayto Disiplin Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Disiplin Kurulu üyeleri, Aydın Ticaret Odası'nda ilk toplantısını gerçekleştirdi.Aydın Ticaret Odası...

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Disiplin Kurulu üyeleri, Aydın Ticaret Odası'nda ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Aydın Ticaret Odası Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Çağlayan başkanlığında gerçekleştirilen toplantının müteakibinde Meclis Başkanı Abdullah Sefa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken'i ziyaret eden disiplin kurulu üyeleri yeni meclis döneminin Aydın ve Aydın ticaret hayatı için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, yeni meclis döneminde Aydın Ticaret Odası'nda tüm organların aktif olarak çalışacağını belirterek, "Odamız da özellikle 19 meslek komitemizin aktif olarak çalışmasını istiyoruz. Üyelerimizin hak ve menfaatleri doğrultusunda üye odaklı çalışmalar yapacağız. Bunun için de komitelerin aktif olması gerekmektedir. Kuruluş kanunumuz gereği üyelerimizin içerisinde meslek onuruna ve ahlakına uymayan tutum ve davranışlar sergileyen üyelerimiz de Disiplin Kurulumuzda değerlendirilmesini isteyeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Aydın Ticaret Odası Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Çağlayan da, "Bağlı bulunduğumuz 5174 sayılı Odalar ve Borsalar Kanunumuzun ilgili maddelerine yönelik hazırlanan bir yönetmelikle oda ve borsa üyelerinden meslek onuruna veya meslek düzen ve geleneklerine uymayan eylem ve davranışlarda bulunmayanlara yönelik olarak oluşturulan organımız da görev ve sorumluluklarımız belirlenmiştir. Temennimiz tüm üyelerimizin meslek onuruna veya meslek düzen ve geleneklerine uymasıdır. Ben temenni ediyorum ki disiplin kurulumuzda Oda üyelerimizden hiçbirine menfi bir karar alınmamasıdır" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: