Ayto, Konya Tohumculuk Fuarında Aydın Tarımını Tanıttı

Aydın Ticaret Odası (AYTO), Konya 2. Tohumculuk, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve...

Aydın Ticaret Odası (AYTO), Konya 2. Tohumculuk, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı’nda stand açtı.

Aydın Ticaret Odası, TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde 29 Ağustos - 01 Eylül 2012 tarihlerinde düzenlenen Konya Tohum 2012 “2. Tohumculuk, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı”na stant açarak katıldı.

Konya’daki fuar hakkında açıklama yapan AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Dokuzlu, AYTO üyelerinin yetiştirdiği ve ürettiği ürünlerin fuarda sergilenmek suretiyle iç ve dış pazarlarda pazar paylarını artırmayı hedeflediklerini belirterek, “İlimizin yöresel ürünlerinin yanında Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzce güncel olarak hazırlatılmış olan Aydın’ın tarihi ve turistik yörelerine ait el broşürleri ve afişler ile Odamızın kültür yayını Aydın Pasaportu dağıtılarak ilimizin de tanıtımına katkı sağlanmaya çalışılmıştır” dedi.

Reklam
Reklam

AYTO Başkanı İ.Hakkı Dokuzlu, TÜYAP Fuarcılık ile işbirliği çerçevesinde 18-21 Ekim 2012 tarihlerinde Tüyap Diyarbakır Uluslararası Fuar Merkezi’nde Ortadoğu Gıda Gıda-Tek Fuarı 2012 “4. Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Unlu Mamüller Teknolojileri, Pastane, Fırın, Dondurma Ekipmanları, Soğutucular, Depolama, Paketleme ve Mağaza-Market Donanımları Fuarı” ile 14-18 Kasım 2012 tarihlerinde Tüyap Adana Uluslararası Fuar Merkezi’nde Adana Tarım Fuarı 2012 “6. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı”nda da stant açacaklarını belirtti.

AYTO Başkanı İ.Hakkı Dokuzlu, Türkiye içinde gidilmemiş yeni illere, ülke dışında da gelişme gösteren yeni pazar özelliğindeki Ülkeler bazında ama stant açarak ama AYTO tanıtım Tırı ile çalışmaların aralıksız devam ettirileceğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: