AYTO Yönetimi Vali Al'ı Ziyaret Etti

Aydın Ticaret Odası'nın (AYTO) yeni seçilen yönetim kurulu, Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Aydın Ticaret Odası'nın (AYTO) yeni seçilen yönetim kurulu, Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Vali Kerem Al, AYTO Meclis Başkanı Mustafa Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ile yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

AYTO'da genç bir ekibin başa geçtiğine dikkati çeken Vali Al, "AYTO yönetiminin devraldığı hizmet bayrağını ileriye taşıyacağına inanıyorum. Seçimde ortaya çıkmış olabilecek dargınlıkları küskünlükleri bitirmek sizlerin elindedir. Bu yönetim birlik beraberlik içerisinde kentimize güzel hizmetler kazandıracaktır" dedi.

Reklam
Reklam

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken de sorumluluklarının bilincinde olduklarını ifade ederek, "Seçimi geride bıraktık. Aydın'a ve oda üyelerimize yönelik çalışmalarda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: