Ayto’da Seçim Heyecanı

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) 7 bin 500 üyesini ilgilendiren Oda Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği...

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) 7 bin 500 üyesini ilgilendiren Oda Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri’nde heyecan başladı.

AYTO Oda Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri’nde oy kullanma işlemleri Osman Gazi Ticaret Meslek Lisesi’nde başladı. AYTO’ya kayıtlı 7 bin 500 üyeden 5 bininin oy kullanma imkanına sahip olduğu seçimlerde havanında sıcak olması nedeniyle AYTO üyeleri sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına gitti. 19 meslek komitesinden 49 kişilik Oda Meslek Komitesi ve Meclis Üyesinin belirleneceği seçimlerde AYTO’nun mevcut yönetiminin hazırladığı mavi renkte “Biz Grubu”, yönetim karşısında hazırlanan sarı renkte “Güneş Grubu” ile bazı meslek komitelerinde hazırlanan bağımsız kırmızı ve yeşil renkli olmak üzere dört ayrı lise yarışıyor.

Reklam
Reklam

Sabah 09.00 itibariyle başlayan oy kullanma işlemleri için sandık başına gelen AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız ve AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, AYTO üyelerini karşılayarak, onlarla sohbet etti.

Saat 17.00 itibariyle oy sayım işleminin gerçekleşeceği AYTO Oda Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri’nde sonuçların saat 19.00 sıralarında açıklanması bekleniyor.

AYTO yönetimi olarak geride kalan 4,5 yılda Türkiye’de ilklere imza atarak 500 projeyi hayata geçirdiklerini belirten AYTO Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, “4,5 yılda 51 meclis toplantısı, 204 yönetim kurulu toplantısı, 867 komite toplantısı, 8 ortak komite toplantısı yaptık. Bu süre içinde de 3 bin 560 faaliyet ve etkinlik gerçekleştirdik. Aydın’ı Tanıtır ile yolları kat ettik. Şehirler gezdik, fuarlara katıldık. Aydın’ımızı tanıttık. Oda Meclisimizin 2011 Haziran Toplantısı’nda oy birliği ile alınan ‘Kahveci Bilal Ağa Konağı’nı restore ettik. Etnografik eserlerle donattık ve ‘Aydın Kültür Evi’ olarak şehrimize kazandırdık. 147 öğrenciye öğrenim kredisi, şehit yakını 3 öğrenciye öğrenim bursu verdik. Atatürk ve Aydın anıtı ile şehrimizi süsledik. EBSO Aydın Şubesi Binasını satın alıp oda üyelerimizin hizmetine kazandırdık. Marka tescili yapıyoruz. Ayrıca yeni yaptığımız bir protokol ile de önümüzdeki 2 yıl boyunca AYTO üyelerine indirimli akaryakıt hizmeti verilecek. Bu anlaşma ile üyelerimiz ödedikleri aidatı kat kat bu indirimden çıkaracaklar. Hedefimiz üyelerimize ve Aydın’a en iyi hizmeti sunmak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: