Ayto’da Seçimin Rengi Sarı

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Oda Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre...

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Oda Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre mevcut yönetimin “Biz Grubuna” karşı seçime giren “Güneş Grubu” 19 meslek komitesinden 14’ünde galip geldi.

AYTO Oda Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri’nde Osman Gazi Ticaret Meslek Lisesi’nde sabah 09.00’da başlayan oy kullanma işlemleri saat 17.00 itibariyle sona erdi. AYTO’ya kayıtlı 7 bin 500 üyeden 5 bininin oy kullanma imkanına sahip olduğu seçimlerde, 19 meslek komitesinden 49 kişilik Oda Meslek Komitesi ve Meclis Üyesini belirlemek için AYTO’nun mevcut yönetiminin hazırladığı mavi renkte “Biz Grubu”, yönetim karşısında hazırlanan sarı renkte “Güneş Grubu” ile bazı meslek komitelerinde hazırlanan bağımsız kırmızı ve yeşil renkli olmak üzere dört ayrı lise yarıştı.

Reklam
Reklam

Saat 17.15 itibariyle başlayan oy sayım işlemi sonucu açıklanan resmi olmayan sonuçlara göre mevcut yönetimin “Biz Grubuna” karşı seçime giren “Güneş Grubu” 19 meslek komitesinden 14’ünde galip geldi. Mevcut yönetimin hazırladığı listeler sadece 5 meslek komitesinde önde çıktı.

AYTO’da oluşacak yeni Meclis ve Yönetim Kurulunun daha sonra yapılacak ilk toplantıda belirlenerek, görev dağılımı yapacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz