Ayto’nun Yeni Yönetimi Ziyaret Turunda

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) yeni seçilen yönetim kurulu Vali Kerem Al’ı ziyaret ederek kendisinden projeler...

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) yeni seçilen yönetim kurulu Vali Kerem Al’ı ziyaret ederek kendisinden projeler için destek istedi.

Aydın’da geçtiğimiz hafta yapılan komite seçimlerinin ardından oluşturulan yönetim kurulu bugün Vali Kerem Al’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete AYTO Meclis Başkanı Mustafa Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ül ken ile birlikte yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette seçimi kazanan yeni yönetimi tebrik ederek yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışan Vali Kerem Al, yeni yönetime çeşitli nasihatlerde bulundu. AYTO’da genç bir ekibin başa geçtiğini dikkat çeken Vali Al, “Gençlerden oluşan yeni AYTO yönetimi önceki yönetimden devraldığı hizmet bayrağını ileriye taşıyacağına inanıyorum. Seçimde ortaya çıkmış olabilecek dargınlıkları küskünlükleri bitirmek sizlerin elindedir. Bu yönetim birlik beraberlik içersinde kentimize güzel hizmetler kazandıracaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Gnç bir ekip olmalarına rağmen liyakat sahibi yöneticilerden oluştuklarını belirten AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, “Seçimi artık geride bıraktık. Aydın’a ve oda üyelerimize yönelik çalışmalarda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Hizmet yolculuğumuzda Valimiz Kerem Al’ın da desteğiyle kentimiz için faydalı çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

AYTO’nun yeni yönetim Vali Kerem Al’ın ardından Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu, ADÜ Rektörü Prof Dr. Mustafa Birincioğlu’nu ve Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit’i makamında ziyaret ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: