Ayvacık Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifinin Genel Kurulu Yapıldı

 Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurul toplantısında Alaattin Yıldız, yeniden başkanlığa seçildi.

Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurul toplantısında Alaattin Yıldız, yeniden başkanlığa seçildi. Ayvacık Belediyesi Yazlık Düğün Salonu'nda yapılan toplantının divan başkanlığını Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı İbrahim Ejder yaptı. Bilanço, gelir, giderler cetvellerinin ibralarının ardından yapılan açık oylamayla Yıldız, 3'üncü kez birlik başkanlığına seçildi. Yıldız, destek veren esnaflara teşekkür edip, "Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda görevimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi. Yeni yönetim kurumu ise Halil Akıncı, Gürkan Gök, Halil İbrahim Engin ve Halil Dağlı'dan oluştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz