Ayvacıklı Esnaflar İstanbul’da Fuara Katıldı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde esnaflar 13-17 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob...

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde esnaflar 13-17 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob Fuarı’na katıldı.

Yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçinin katıldığı İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob Fuarı'na, Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Fehmi Arıkan ile 42 esnaf katıldı. Ayvacıklı esnaflar, 27 ülkeden 854 firma ve firma temsilciliğinin bulunduğu fuarı bir gün boyunca gezerek, gözlemlerde bulundu.

Reklam
Reklam

13 Ekim Cumartesi günü açılan fuara katılan esnaf ve marangozlar, değişen tüketici tercihleriyle gelişen mobilya yan sanayi ürünleri, orman endüstrisi ve ağaç işleme makinelerini ve teknik donanımlarını inceledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz