Ayvalık Belediyesi, Halkını Yeni Bir Sosyal Tesise Kavuşturuyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallesi Aliçetinkaya’da bulunan Ayvalık Belediyesi’ne ait Sarı Zeybek Halı Saha...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallesi Aliçetinkaya’da bulunan Ayvalık Belediyesi’ne ait Sarı Zeybek Halı Saha ve Dinlenme Tesisleri bünyesindeki çay bahçesinin bir bölümü vatandaşları kış mevsiminde de ağırlamaya hazırlanıyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in talimatıyla, 800 metre karelik alanda bulunan çay bahçesinin yazlık ve kışlık olarak iki bölüme ayrılacağı öğrenilirken, söz konusu çay bahçesinin 300 metrekarelik bölümünün kapatılarak kış aylarında da halka hizmet vermesinin amaçlandığı kaydedildi. Kışlık Çay Bahçesinde; Belediye Muhasebe Servisinden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Tansa İşletme ve İştiraklar Müdürü Yeşim Cantank ve Yardımcısı Rahmi Akıncı’nın gözetiminde, belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaların Kurban Bayramına kadar tamamlanmasının hedeflendiği vurgulanıyor.

Reklam
Reklam

Vatandaşların; dev ekranda lig maçlarını izleyebilme imkanı bulabilecekleri özel yalıtım ve ısınma sistemli yeni sosyal tesiste, bayanların da gün ve eğlenceler düzenleyebilecekleri kaydedilirken, söz konusu kapalı bölümde sıcak içeceklerin satışının yanı sıra tost, hamburger, patates kızartması gibi yiyeceklerin yanı sıra meşrubat satışlarının da yapılacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: