Ayvalık Çydd Öğrenci Velileriyle Buluştu

ÇYDD Balıkesir’in Ayvalık Şubesi, 8 Mart sonrasında burslu öğrencilerin anneleriyle bir araya gelerek dertleşme toplantısı...

ÇYDD Balıkesir’in Ayvalık Şubesi, 8 Mart sonrasında burslu öğrencilerin anneleriyle bir araya gelerek dertleşme toplantısı düzenledi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ayvalık Şubesi, burslu öğrencilerin anneleriyle buluştu. Dernek Başkanı Nuray Özer ve yönetim kurulu ile üyelerin katıldığı etkinliğin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü adına düzenlendiği belirtildi. Toplantıda konuşan Özer, konukları “Çocuklarını okutmak için saçını süpürge eden, Ayvalık’ın takdir edilecek kadınları” şeklindeki sözleriyle tanıttı. Özer; Kent Konseyi olarak, kitle örgütlerinin de verdiği destekle 8 Mart’ı basın açıklamasıyla kutladıklarını belirterek, “Bizlerin asıl hedefimiz örgütlerdeki kadınlar olmamalı. Şimdiye kadar en büyük hatamız belli bir kesimi bir türlü aramıza alamadık. Saha çalışması yapamadık. Artık şıkımdık oyunlardan vazgeçilmeli. Bugün buraya burslu öğrencilerimizin siz değerli anneleriyle dertleşmek için toplandık” dedi.

Reklam
Reklam

Derneğin çalışmaları ile ilgili konuklara bilgi veren Özer, dernek bünyesinde ilköğretimden üniversiteye kadar toplam 250 öğrenciye burs verildiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: