Ayvalık Esnafına Kredi Müjdesi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir süredir kapalı olan Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi kredilerinin yeniden açıldığı...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir süredir kapalı olan Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi kredilerinin yeniden açıldığı belirtildi.

Beraberinde yardımcısı Ahmet Kebapçı ile birlikte açıklama yapan Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Melih Çakırca, bir süredir kapalı olan kredilerin tekrar açıldığını müjdeledi. Kooperatiflerine başvuran her esnafın 40 bin liraya kadar limite sahip açılan kredilerden yararlanabileceğini kaydeden Çakırca, “40 bin liradan başlayan kredi limitlerimizin önümüzdeki süreçte 100 bin liraya kadar çıkarılmasını arzuluyoruz. Kooperatifimizin üyesi ve ortağı olan esnaflarımızla, sanatkarlarımızın işyerlerinde yeni istihdam alanlarını oluşturabilmek yada işini büyütmek amacıyla çekecekleri kredilerimiz ipotek ile kefil karşılığında, esnaf yada sanatkar olduğunu belgeleyen evraklarıyla kooperatifimize başvurarak, bu kredilerden yararlanabilecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) ve Halk Bankası aracılığı ile kullandırılan kredilerde faiz oranlarının yüzde 6’dan başlayarak alınan kredi limitine göre artış göstereceği ve geri ödemesinin 16 taksitle gerçekleşebileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: