Ayvalık İp’den Milli Merkez Değerlendirme Toplantısı

İşçi Partisi (İP) Balıkesir’in Ayvalık İlçe Başkanlığı, kısa bir süre önce gerçekleşen Milli Merkez değerlendirme...

İşçi Partisi (İP) Balıkesir’in Ayvalık İlçe Başkanlığı, kısa bir süre önce gerçekleşen Milli Merkez değerlendirme toplantısını değerlendirdi.

İlçe Başkanı Deniz Tuğhan Arbak önderliğinde bir araya gelen İşçi Partisi yönetimi, Ayvalık’ta büyük heyecan yaratan Milli Anayasa Forumu toplantılarının Altınova ve köylerde de sürdürülmesi kararını aldı. Toplantıda, önümüzdeki yerel seçimlerde “Türkiye ve Ayvalık bahane istemiyor” denildi. Örgütlenmeden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Çavdar’ın da katıldığı İşçi Partisi Ayvalık Teşkilatı’nın genişletilmiş toplantısı İlçe Başkanı Deniz Tuğhan Arbak başkanlığında yapıldı.

Reklam
Reklam

12 Mayıs’ta Ayvalık’ta gerçekleştirilen ve tarihi bir kalabalığı buluşturan Milli Merkez Anayasa Forumunun değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Arbak, “Forum için Ayvalık’taki siyasi partilerin tek tek kapılarını çaldık. CHP’nin katılımını sağlayabildik, ancak MHP toplantıya itibar göstermedi. Hüsamettin Cindoruk gibi toplumun önder kişilerinin konuşmacı olarak katılacağı aynı buluşmayı önümüzdeki ay önce Altınova’da sonra da Akçapınar’da hedefliyoruz. Amacımız Balıkesir ve Ayvalık’ı kaçırmamak. Milli Merkez sandık kafalı değil. Biz sağı solu bıraktık, Atatürk’te birleştik. CHP’yi BDP, MHP’yi de AKP’leştirmeyeceğiz”dedi.

Örgütlenmeden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Çavdar ise, katılımcılarla Doğu Perinçek’in Silivri’den eşiyle yaptığı telefon görüşmesini paylaştı. “Hepimiz nerde olduğumuzu iyi bilmeliyiz”diyen Çavdar, “Eğitimlere ihtiyaç var. Önümüzdeki yerel seçimlerde Türkiye ve Ayvalık bahane istemiyor. Kadrolarımız buna hazır” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz