Ayvalık Protokolü Açılışta Buluştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesi sınırları içinde bulunan Bilentur mevkiinde bir akaryakıt istasyonu ile...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesi sınırları içinde bulunan Bilentur mevkiinde bir akaryakıt istasyonu ile restoranın görkemli açılış töreni, Ayvalık, Küçükköy ve Altınova’nın üst düzey protokolünü bir araya getirdi.

Küçükköy beldesine bağlı Bilentur mevkiindeki Akkuşlar Benzin İstasyonu ve istasyon içerisinde bulunan Köfte Dünyası adlı nezih bir mekanın açılışında davetliler vatandaşlara bol bol ikramlarda bulunulduğu gözlenirken, görkemli açılışta dualar eşliğinde kurban kesildi. Görkemli açılışta; Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Altınova Belediye Başkan Vekili Hayri Ünlüer, Ayvalık Müftüsü Mehmet Emin Karataş, Ayvalık Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver, CHP Küçükköy Belde Başkanı Murat Akıner, Petrol Ofisi Genel Müdürlük üst düzey yetkilileri ile yörenin tanınmış simalarının yanı sıra çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant’a şık bir çerçeve içerisinde Türk bayrağının armağan edildiği açışta, protokol ve davetliler akaryakıt istasyonu ile aynı anda hizmet sektöründe hizmet vermeye başlayan Köfte Dünyası’nın leziz ürünlerinin tadına bakma fırsatını bulduğu gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: