Ayvalıkgücü Transfer Döneminde İddialı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9. grupta şampiyon olup, 3 lige direkt çıkma başarısını gösteren Ayvalıkgücü...

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9. grupta şampiyon olup, 3 lige direkt çıkma başarısını gösteren Ayvalıkgücü Belediyespor transfer dönemine oldukça iddialı giriyor.

Geçtiğimiz hafta, profesyonel liglerde belediye başkanlarının kulüp başkanı olmasını engelleyen statüsü nedeniyle, kulüp başkanlığından istifa eden Hasan Bülent Türközen’in yerine 2. Başkan Mehmet İrden’in kulüp başkanı olarak görevlendirildiği Ayvalıkgücü Belediyespor’da gözler, transfer dönemine çevrildi. Kulüp Başkanı Mehmet İrden’in öncülüğündeki tranfer komitesinin, Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ’ın talepleri doğrultusunda futbolcu arayışını sürdüren Ayvalıkgücü Belediyespor’da, peşine düşülen futbolcularla bu hafta içinde masaya oturulacağı bildirildi. Bu yıl çıktığı 3. ligde kalıcı olmayı hedefleyen kırmızı-beyazlı ekipte, geçtiğimiz yıl takımı profesyonel lige çıkartan kadrodan 4 futbolcunun yaş sınırı nedeniyle takımdan ayrılmak zorunda kalmasından kaynaklanan eksikliğin Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ’ın vereceği rapor doğrultusunda gerçekleşecek transferlerin tamamlanması ve takviye olarak alınacak yeni futbolcularla ligin üst sıralarına çıkılmasının hedeflendiği belirtiliyor.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Ayvalıkgücü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ, ligde iyi bir takım oluşturmayı amaçladıklarını kaydederek, hedeflerinin 3. ligde şampiyon olmak olduğunu söyledi.

KIRMIZI-BEYAZLI TAKIMIN HEDEFİ LİGDE ÜST SIRALAR

Geçen sezon çok sayıda İstanbul takımının bulunduğu guruptan şampiyon olarak çıktıklarına dikkat çeken Yıkılmazdağ, “Profesyonel ligdeki ilk sezonumuzda öncelikli hedefimiz ligi tanımak olacaktır. İkinci etapta ise; çıktığımız karşılaşmalarda elde edeceğimiz puanlarla ligin üst sıralarına tırmanmak istiyoruz. Bu yüzden de transfer döneminde son derece titiz davranıp, Ayvalıkgücü’müzü hedefe taşıyacak futbolcuların transfer etmek istiyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz