Ayvalık’ta 33 Kaçak Göçmen Yakalandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde jandarma ekiplerince, aralarında 4 çocuk ve 3 kadının bulunduğu 33 kaçak göçmen...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde jandarma ekiplerince, aralarında 4 çocuk ve 3 kadının bulunduğu 33 kaçak göçmen yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri, sabah erken saatlerde başladıkları kaçak göçmen avını gün boyu sürdürürken, Çanakkale-İzmir Karayolu Ayvalık ilçesi sınırları boyuca yol kenarında ve zeytinlikler arasında toplam 33 kaçak göçmeni yakaladı. Yurt dışına götürülmek üzere farklı kentlerden bir otobüs ile alınarak Ayvalık'a getirilen kaçakları organizatörlerin E 87 karayolu kenarında indirdikleri ileri sürüldü. Jandarmanın uzun uğraşıları sonucu karayolu kenarından ve zeytinlikler arasından toplanan kaçakların Yunanistan'ın Midilli Ada'sına gitmek istedikleri öğrenildi. Yakalanan kaçak göçmenlerin arasında bir bebek, yaşları 3 ila 5 arasında değişen 3 çocuk ile 3 kadın bulunuyor. Ayvalık Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen kaçak göçmenlerin Afganistan, Burma, Suriye ve Filistin uyruklu oldukları öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: