Ayvalık’ta Anne Kedinin Yavru Sevgisi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sevimli bir anaç kedinin üç minik yavrusuna sahip çıkan tavırları insanlığa önemli...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sevimli bir anaç kedinin üç minik yavrusuna sahip çıkan tavırları insanlığa önemli mesajlar veriyor.

Ayvalık merkezde bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda esnafın verdiği yiyeceklerle yaşamını sürdüren sevimli kedi, üçü de birbirinden sevimli yavrularıyla dikkatleri üzerinde topluyor. Yavrularına hiç kimseyi yaklaştırmayan sevimli kedi, bir çok resmi törenin yapıldığı Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtında toplanan kalabalıkları umursamadan yavrularını büyütebilmenin savaşını veriyor.

Reklam
Reklam

Sevimli minik aileyi gören vatandaşlar ise, ekonomik sorunlar nedeniyle öz evlatlarını yetiştirme yurtları bahçeleriyle, camii avlularında bırakıp, kaçanların da birer anne olduğuna dikkat çekerek, sevimli ana kedinin yavrularına sahip çıkabilme mücadelesini hayranlıkla izliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: